JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ IN 2019!?


In de zomer van 2019 (week 29 en 30) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 9e keer voetbalvakantiekampen voor kinderen van 6 t/m 16 jaar!!!

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


Rob Kleefman


Rob Kleefman (Leeuwarden, 13 november 1961), speelde van zijn 7e tot  zijn 18e bij de amateurs van c.v.v. Blauw-wit '34, daarna 4 seizoenen (1980 tot 1984) voor BVO Cambuur Leeuwarden en daarna voor top-amateurclubs zoals c.v.v. Blauw-wit ’34 en v.v. Leeuwarden.

In 1992 studeerde hij af in Toegepaste Vrijetijdswetenschappen, waarvan het laatste jaar in Amerika. Rob werd daar tijdens zijn studie assistent-coach van het damesteam van Michigan State University. Dit was ook de tijd dat hij in de zomermaanden werkte voor diverse voetbalorganisaties zoals Britannia Soccer, Two Rivers Soccer California en Midwest Soccer Academy. Bij laatstgenoemde organisatie werkte hij samen met Rene Meulensteen, jarenlang de techniek- en veldtrainer van Manchester United. In 1994 was hij mede-oprichter van Inter Soccer, een voetbalschool in Asheville, North Carolina (USA). In 1997, na 4 succesvolle jaren, was het even genoeg en verbleef Rob voornamelijk in Nederland waar hij met name werkte in de sportbranche (IJsstadion Thialf Heerenveen, BVO Cambuur Leeuwarden, BurgGolf St. Nicolaasga, Golfbaan-kasteel Engelenburg en de Leeuwarder Golfclub de Groene Ster).

Rob Kleefman is in het bezit van het diploma Trainer Coach I. Naast eerder genoemde werkzaamheden was hij hoofdtrainer van enkele voetbalclubs zoals v.v. Heerenveen, Wykels Hallum , Warga en Zeerobben. Tussendoor, in de zomer van 2006, ging hij weer een maand naar Amerika, waar hij als Director of Camps werkte voor de Dutch Soccer Academy in de staat Main.

Op 1 november 2010 is hij voor zichzelf begonnen onder de naam Rob Kleefman Sports & Business en doet hij projecten op het gebied van sport, welzijn en recreatie. Zomers organiseert hij voetbalkampen met andere oud-profs van Cambuur Leeuwarden te weten Jan Bruin en Rene van Rijswijk. Ook werkte hij enkele zomers voor ProCamp. 

In september 2011 vertrok Rob naar Noord-Holland om bedrijfsleider te worden van IJsbaan Haarlem waar hij naast deze fulltime baan nog assistent-trainer werd van hoofdtrainer Phuong Nguyen bij 5e klasser vv Berdos uit Bergen. Met succes, vv Berdos is dat seizoen gepromoveerd naar de 4e klasse en heeft zich het seizoen erna keurig gehandhaafd. In het seizoen 2013-2014 kreeg Rob samen met Phuong de technische leiding over de 1e selectie van zondag 1e klasser AFC'34 uit Alkmaar. Succes volgde aanvankelijk met een promotie naar de zondag hoofdklasse A. Helaas van korte duur want het afgelopen seizoen degradeerde de club weer naar de 1e klasse.

Per 1 januari 2015 is Rob Kleefman benoemd tot directeur van de IJsbaan Haarlem maar blijft hij ook werken aan zijn andere passie en dat zijn de voetbalkampen op Ameland.

NIEUWTJES

Volg alle nieuwtjes over het voetbalvakantiekamp.nl op Facebook
Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je een connectie kunt maken met Cambuur voetbalvakantiekamp.

https://www.facebook.com/voetbalvakantiekamp

Voetbalkampen in 2019: week 29 en 30 !!!!!!
De voetbalvakantiekampen zullen komend jaar gehouden worden in week 29 en 30. Wij zijn bezig om alle data weer op-to-date te maken zoals bijvoorbeeld de prijzen, vroegboekkorting etc. We zullen e.e.a. medio december allemaal klaar hebben zodat er dan weer kan worden ingeschreven voor een van de voetbalkampen. Tot gauw :)  

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie