JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ IN 2017!?


In de zomer van 2017 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 7e keer voetbalvakantiekampen voor kinderen van 6 t/m 16 jaar!!

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


BEGELEIDING


Wij vinden het als organisatie belangrijk dat de begeleiding voor de kinderen goed geregeld is. Zij zijn immers het meest kostbare bezit voor de ouders. Daarom is er zowel overdag als 's nachts voldoende begeleiding aanwezig.

Overdag: op de voetbalvelden zijn er voldoende (gediplomeerde) trainers (10 - 12 deelnemers per trainer) aanwezig en een BHV/EHBO-er. Daarnaast zullen er studenten aanwezig zijn die er mede voor zorgdragen dat alle andere, voornamelijk avond-activiteiten, op een goede manier begeleid worden. Plezier voor iedereen is daarbij het uitgangspunt.

Ook de verschillende vrijwilligers dragen hun steentje bij, zij zorgen o.a. voor het eten en drinken (ontbijt, lunch en op enkele avonden het diner) op locatie en houden een oogje in het zeil om iedere deelnemer een fantastisch voetbalkamp te garanderen.Foto: Henk en Betty Machiela, decennia gastheer en gastvrouw bij o.a. de jeugd van Cambuur Leeuwarden, zijn sinds enkele jaren niet te missen krachten op voetbalvakantiekamp.nl. Zij verzorgen o.a. het ontbijt, de lunch en enkele dagen het avondeten en zorgen dat niemand iets te kort komt.

Avond/nacht: de meeste trainers en vrijwilligers slapen ook op kampeerboerderij 'de Kuul' waardoor ook dan de begeleiding gewaarborgd kan blijven.  

NIEUWTJES

Inschrijving voor voetbalkamp zomer 2017 mogelijk
De website is up-to-date met de juiste data, prijzen etc. Zo ook het aanmeldformulier.

Volg alle nieuwtjes over het voetbalvakantiekamp.nl op Facebook
Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je een connectie kunt maken met Cambuur voetbalvakantiekamp.

https://www.facebook.com/voetbalvakantiekamp

inschrijvingen 2016 lopen voorspoedig.
De inschrijvingen verlopen volgens plan. Dat geldt voor zowel de 1e als 2e week.
lees meer »
Deelnemen aan het 1 van de twee voetbalvakantiekampen in 2016? Mis de boot niet en meld je aan!
U kunt zich inschrijven voor de 2 voetbalweken in 2016. De afgelopen 5 jaren zijn we zodanig gegroeid dat we een maximum aantal deelnemers (80) per week laten inschrijven. Wees er dus snel bij en schrijf je alvast in. 
lees meer »
voetbalvakantiekamp.nl verlengt overeenkomst met Ameland Adventure voor avondactiviteiten
Voor alle overnachters van het voetbalkamp hebben we wederom een extra verrassing. Op 1 van de avonden gaan ze, onder begeleiding van professionele instructeurs van Ameland Adventure, diverse spannende activiteiten doen op het strand en in de zee zoals strandzeilen/blokarten, raften en/of kajakken.
lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie