JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ IN 2018!?


In de zomer van 2018 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 8e keer voetbalvakantiekampen voor kinderen van 6 t/m 16 jaar!!

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


BEGELEIDING


De algehele leiding van de voetbalkampen is in handen van 3 oud-betaald voetballers: Rene van Rijswijk (Cambuur, NEC, RKC), Jan Bruin (Cambuur, Zwolle, Volendam en Telstar) en Rob Kleefman (Cambuur). Tijdens de voetbalweken zullen deze personen zoveel als mogelijk aanwezig zijn en ook trainingen verzorgen.

Wij vinden het als organisatie belangrijk dat de begeleiding voor de kinderen goed geregeld is. Zij zijn immers het meest kostbare bezit voor de ouders. Daarom is er zowel overdag als 's nachts voldoende begeleiding aanwezig.

Op de voetbalvelden zijn er voldoende (gediplomeerde) trainers (10 - 12 deelnemers per trainer + assistent) aanwezig en een BHV/EHBO-er. Vrijwel alle voetbalcoaches die trainingen verzorgen zijn in het bezit van een KNVB-licentie!

Ook de verschillende vrijwilligers dragen hun steentje bij, zij zorgen o.a. voor het eten en drinken (ontbijt, lunch en op enkele avonden het diner) op locatie en houden een oogje in het zeil om iedere deelnemer een fantastisch voetbalkamp te garanderen. Ook hebben we de beschikking over een Cambuur-busje met chauffeur.Foto: Henk en Betty Machiela, decennia gastheer en gastvrouw bij o.a. de jeugd van Cambuur Leeuwarden, zijn sinds enkele jaren niet te missen krachten op voetbalvakantiekamp.nl. Zij verzorgen o.a. het ontbijt, de lunch en enkele dagen het avondeten en zorgen dat niemand iets te kort komt.

Avond/nacht: de meeste trainers en vrijwilligers slapen ook op kampeerboerderij 'de Kuul' waardoor ook dan de begeleiding gewaarborgd kan blijven.  

NIEUWTJES

Iedereen bedankt!!
De voetbalweken zijn al weer voorbij. Het waren 2 prachtige weken met een heleboel enthousiaste deelnemers, mooie accommodatie, groene velden en het weer was ook prima. Wij willen alle deelnemers, ouders, sponsoren, medewerkers gemeente Ameland en alle anderen die mee hebben geholpen de voetbalweken tot een succes te maken hartelijk bedanken. Volgend jaar zien we jullie graag weer terug in week 30 en/of 31.
inschrijvingen voetbalvakantiekampen 2018 van start
Vanaf 13 december 2017 kan men zich weer aanmelden voor de voetbalkampen in 2018. De prijzen zijn dit keer niet verhoogd, wel nieuw is de vroegboekkorting. Kijk snel verder en meld je met extra korting aan voor 1 maart 2018.

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie