JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ IN 2018!?


In de zomer van 2018 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 8e keer voetbalvakantiekampen voor kinderen van 6 t/m 16 jaar!!

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


AANMELDEN


Voetbalkamp Ameland 2018: zondag 22 t/m vrijdag 27 juli (week A) of zondag 29 juli t/m vrijdag 3 augustus (week B)

Voetballiefhebbers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen.
 
Let op: indien meerdere kinderen uit 1 gezin (dus broertjes en/of zusjes) worden opgegeven dan geldt er een korting van 10% op dit 2e (in prijs dezelfde of goedkopere variant*) en volgende gezinslid. Dit kunt u onderaan op het hieronder weergegeven formulier invullen. De korting volgt dan automatisch.

* voorbeeld: indien het 1e kind bijvoorbeeld naar een dagkamp gaat en een ander broertje of zusje naar een ochtendkamp dan ontvangt u over de laatste (goedkoopste in dit geval) dus de korting!!!!


NIEUWTJES

Iedereen bedankt!!
De voetbalweken zijn al weer voorbij. Het waren 2 prachtige weken met een heleboel enthousiaste deelnemers, mooie accommodatie, groene velden en het weer was ook prima. Wij willen alle deelnemers, ouders, sponsoren, medewerkers gemeente Ameland en alle anderen die mee hebben geholpen de voetbalweken tot een succes te maken hartelijk bedanken. Volgend jaar zien we jullie graag weer terug in week 30 en/of 31.
inschrijvingen voetbalvakantiekampen 2018 van start
Vanaf 13 december 2017 kan men zich weer aanmelden voor de voetbalkampen in 2018. De prijzen zijn dit keer niet verhoogd, wel nieuw is de vroegboekkorting. Kijk snel verder en meld je met extra korting aan voor 1 maart 2018.

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie