JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ IN 2019!?


In de zomer van 2019 (week 29 en 30) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 9e keer voetbalvakantiekampen voor kinderen van 6 t/m 16 jaar!!!

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


Data voetbalkampen 2014 bekend

In 2011 organiseerden Jan Bruin, Rene van Rijswijk en Rob Kleefman hun eerste voetbalvakantiekamp in Hollum, gelegen op waddeneiland Ameland. Een klein leger van jeugdvoetballers trok die zomer naar het geboortedorp van Jan Bruin om een fantastische voetbalvakantieweek te vieren. Gezien het succes van de afgelopen 3 edities wil de organisatie nu al laten weten dat ze ook volgend jaar weer van de partij zijn.

In 2014 zal de 1e week gehouden worden van zondag 20 juli t/m vrijdag 25 juli en de 2e week van zondag 27 juli t/m vrijdag 1 augustus.

Schrijf je dus binnenkort snel in want VOL = VOL!!

» Berichtenarchief

NIEUWTJES

Volg alle nieuwtjes over het voetbalvakantiekamp.nl op Facebook
Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je een connectie kunt maken met Cambuur voetbalvakantiekamp.

https://www.facebook.com/voetbalvakantiekamp

Voetbalkampen in 2019: week 29 en 30 !!!!!!
De voetbalvakantiekampen zullen komend jaar gehouden worden in week 29 en 30. Wij zijn bezig om alle data weer op-to-date te maken zoals bijvoorbeeld de prijzen, vroegboekkorting etc. We zullen e.e.a. medio december allemaal klaar hebben zodat er dan weer kan worden ingeschreven voor een van de voetbalkampen. Tot gauw :)  

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie