JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ IN 2019!?


In de zomer van 2019 (week 29 en 30) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 9e keer voetbalvakantiekampen voor kinderen van 6 t/m 16 jaar!!!

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


René van Rijswijk


René van Rijswijk (Rotterdam, 3 januari 1971) is een voormalig Nederlands profvoetballer. Van Rijswijk begon pas op zijn zestiende met voetballen bij vv Puttershoek, waar hij vijf jaar speelde. Na nog een jaar bij SVW te hebben gespeeld, brak hij definitief door als rechtsbuiten bij RKC Waalwijk in het seizoen 1993/1994. Gedurende zijn carrière speelde hij 314 competitiewedstrijden in het betaald voetbal, waarin hij 31 doelpunten scoorde. Behalve voor RKC Waalwijk kwam hij tevens 6 seizoenen uit voor Cambuur Leeuwarden en 5 seizoenen voor N.E.C..

Tegenwoordig is van Rijswijk druk met 'Van Rijswijk Projects in Sports'; het organiseren van sportclinics en het neerzetten van evenementen gerelateerd aan sport. Passende oplossingen voor activiteiten met sport als bindingsmiddel. Van Rijswijk gelooft in de kracht van sport en zet deze in voor diverse doeleinden waaronder maatschappelijke projecten. Zijn ervaring en netwerk in de sportwereld zijn een welkome aanvulling op de organisatie van sportieve evenementen in binnen- en buitenland. René van Rijswijk organiseerde reeds evenementen voor SC Cambuur en coachte het team van de Falkland eilanden tijdens de Island Games in 2009. Ook het geven van clinics aldaar behoorde tot de werkzaamheden. Van Rijswijk is trainer van de twee Leeuwarder dames elftallen voor de Dutch Homeless Cup. Tevens is hij fancoach en bij Cambuur is hij verantwoordelijk voor alle maatschappelijke projecten. Naast de bovengenoemde maatschappelijke activiteiten is van Rijswijk sinds seizoen '09/'10 speler bij SC Amelandia.

NIEUWTJES

Volg alle nieuwtjes over het voetbalvakantiekamp.nl op Facebook
Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je een connectie kunt maken met Cambuur voetbalvakantiekamp.

https://www.facebook.com/voetbalvakantiekamp

Voetbalkampen in 2019: week 29 en 30 !!!!!!
De voetbalvakantiekampen zullen komend jaar gehouden worden in week 29 en 30. Wij zijn bezig om alle data weer op-to-date te maken zoals bijvoorbeeld de prijzen, vroegboekkorting etc. We zullen e.e.a. medio december allemaal klaar hebben zodat er dan weer kan worden ingeschreven voor een van de voetbalkampen. Tot gauw :)  

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie