Voetbalvakantiekamp.nl 10 jaar! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2020 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 10e keer voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


PROGRAMMA


Wat : Jeugdvoetbalkampen (ook voor keepers!!)
Voor wie : Jongens en meisjes, leeftijd 6 t/m 16 jaar
Waar : In het dorp Hollum, gelegen op het mooie waddeneiland Ameland
Wanneer : Week 29 (zo.14 t/m vr.19 juli) en week 30 (zo.21 t/m vr.26 juli) 2019
Organisatie : Voetbalvakantiekamp.nl (Jan, Rene en Rob) i.s.m. BVO Cambuur Leeuwarden
Informatie : www.voetbalvakantiekamp.nl

Voetbalkampen (ook voor keepers)
  • voetbalochtenden € 180,00 (voor kinderen van 6-8 jaar!!)
  • voetbaldagen € 250,00 (inclusief lunch)
  • voetbalkampen met overnachting, ontbijt, lunch, avondeten, animatieprogramma etc. € 420,00
Bij de prijs is inbegrepen een exclusief kledingpakket (voetbalshirt, sportbroek en sportsokken), leren voetbal, diploma/certificaat met evaluatie trainer en, afhankelijk van soort kamp, inclusief eten, drinken, overnachting, animatie/avondprogramma, begeleiding etc.

Indeling op basis van leeftijdsgroepen
Er worden 3 tot 4 leeftijdsgroepen gehanteerd, namelijk 6-8, 9-11, 12-14 en 15-16 jaar. De kinderen slapen/trainen dus altijd met leeftijdsgenoten. Afhankelijk van niveau en altijd in overleg met organisatie kan worden afgeweken van deze regels.


Weekprogramma (tijdschema):


Ochtendkamp:
Ontvangst en registratie (aanmelding, uitdelen van tenue en bal, voorstellen aan de coaches, afgeven medicijnen etc.) vinden plaats op maandag van 09.00 tot 09.30 uur op het sportpark De Slinger, de sportaccommodatie van voetbalclub Amelandia.
Programma maandag t/m vrijdag:
- 09.45 - 12.00 uur: voetbaltraining
Opmerking: op woensdag- en vrijdagmiddag mogen de deelnemers van het ochtendkamp deelnemen aan het middagprogramma. Lunchen op deze dagen is mogelijk tegen een bedrag van € 2,50 (per lunch).

Dagkamp:
voor ontvangst en registratie, zie informatie ochtendkamp zoals hierboven vermeld.
Programma maandag t/m vrijdag*:
- 09.45 – 12.00 uur:  voetbaltraining
- 12.30 – 13.00 uur:  lunch
- 13.45 – 15.45 uur:  voetbaltraining
* op vrijdagmiddag is er een gewijzigd programma (zie hieronder)

Voetbalkamp met overnachting:
Programma zondag:
- 15.00 – 15.15 uur:  verzamelen op de pier van Holwerd
- 15.30 – 16.15 uur:  boottocht naar Ameland (met begeleiding)
- 16.30 – 17.00 uur:  vervoer per auto/bus naar kampeerboerderij 'de Kuul' in Hollum
- 17.00 – 18.00 uur:  kennismaking, indeling van de kamers, bedden opmaken etc.
- 18.00 – 18.30 uur:  avondeten met de groep, soep met broodjes
- 19.00 – 21.30 uur:  kennismakingsactiviteiten en .... op tijd naar bed

Programma maandag t/m vrijdag*:
- 07.45 – 08.15 uur:  opstaan, wassen en tandenpoetsen
- 08.30 – 09.15 uur:  ontbijt
- 09.45 – 12.00 uur:  voetbaltraining
- 12.30 – 13.00 uur:  lunch 
- 13.45 – 15.45 uur:  voetbaltraining
- 15.45 – 16.15 uur:  douchen
- 16.15 – 18.00 uur:  rust/deelname animatieprogramma
- 18.00 – 18.30 uur:  avondeten
- 19.00 – 22.00 uur:  animatie/avondprogramma en op tijd naar bed!
* op vrijdagmiddag is er een gewijzigd programma (zie hieronder)

Toelichting programma
Maandag t/m donderdag, van 09.45-12.00 uur en van 13.45-15.45 uur worden trainingen gegeven. In de ochtend, voor de jongste groep (6-8 jaar) allerlei spelvormen (spelend leren) en partijen. Voor de oudere groepen (kinderen van 9 jaar en ouder) is er in de morgen vooral aandacht voor techniek (Wiel Coervertraining) en in de middag meer tactische oefenvormen en partijspelen. Voor de avonden geldt een gevarieerd programma. Soms voetvolley, filmavond, speurtocht, voetgolf, bezoek vuurtoren, strandzeilen, raften door de branding, korren of rondleiding door de bossen en langs strand met gids. E.e.a. afhankelijk van het weer.

Op woensdagmiddag is er van 13.45 tot 15.45 uur een persmiddag voor alle deelnemers. Dit m.m.v. Henk Jan Dijks (persfotograaf) en enkele Cambuurspelers. Natuurlijk wordt er gewoon getraind maar ook worden er foto’s gemaakt van de groep en individueel. De foto’s worden gebruikt om spelerskaarten te maken (krijgen de deelnemers eind van de week uitgereikt). Alle deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om met de Cambuurspelers op de foto te gaan en/of handtekeningen te vragen. E.e.a. onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de spelers, wellicht hebben ze andere verplichtingen (wedstrijd, trainingsweek etc.) welke nu nog niet bekend zijn.

Donderdagmiddag plannen we meestal in voor activiteiten op het strand. Soms beachsoccer maar bij lekker weer gaan we zwemmen. Op woensdag- of donderdagavond wordt bij mooi weer een BBQ georganiseerd. Alle kinderen en ouders mogen komen. Voor kinderen welke deelnemen aan ochtend- of dagkamp geldt een toeslag van € 7,50 en voor ouders € 12,50. Dit is inclusief consumpties.

Vrijdag is een dag waar alle deelnemers aan mee mogen doen. In de ochtend wordt er gewoon training gegeven van 09.45-12.00 uur. Na de lunch, rond 13.45 uur, wordt er gestart met de finale van de penaltybokaal. Daarna, rond 14.30 uur is het einde van alle voetbalactiviteiten en sluiten we af met het uitdelen van de diploma’s/certificaten, foto’s, spelerskaarten, voetballen etc. Rond 15.15 uur gaan alle voetballers en begeleiders lopend naar restaurant De Griffel (centrum Hollum) om de week af te sluiten met patatje, kroket/frikadel, (sport)drankje en natuurlijk een ijsje. Voor alle deelnemers is dit het einde van de voetbalweek en iedereen kan hier worden opgehaald door vaders/moeders etc. 
Voor de deelnemers die gebruik maken van de vervoersservice: om 16.30 uur verzamelen bij de bushalte tegenover De Griffel. De boot vaart af tussen 17.00 en 17.30 uur, begeleiding op deze boot is aanwezig.

Accommodaties:
Alle voetbalactiviteiten zullen plaatsvinden op sportpark ‘ de Slinger’ van voetbalclub Amelandia uit Hollum. Dit mooi gelegen complex bestaat uit 2 voetbalvelden en een overdekte sporthal (te gebruiken als slechtweer-accommodatie) met voldoende douches, toiletten en kleedkamers. Ook beschikt het complex over een nette, sfeervolle en ruime kantine waar de registratie op maandagochtend zal plaatsvinden.

Overnachting vindt plaats in kampeerboerderij 'de Kuul' in Hollum (op 2 minuten lopen van het sportpark) waarbij de gehele week voldoende begeleiding aanwezig zal zijn.

Belangrijk: deelnemers met overnachting moeten een hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop meenemen, dekbedden zijn aanwezig. Ze slapen op stapelbedden met 4 tot 5 personen op 1 kamer.

Eten en drinken:
Wie veel sport moet goed eten en drinken. Tijdens regulier ontbijt, lunch en diner is er voldoende en gevarieerd eten en kan de deelnemer onbeperkt drinken. Ook de tijd voor, gedurende en na de trainingen/activiteiten zal er voldoende drinken aanwezig zijn om de dorst te lessen evenals vers fruit en andere gezonde snacks.

Wasservice:
De tenues van alle deelnemers zullen dagelijks (maandag t/m donderdag) na de voetbalactiviteiten op die dag ingenomen en gewassen worden. De volgende ochtend worden ze voor aanvang van het programma weer uitgedeeld. Dit wordt geheel verzorgd door wasserette De Linnenkast uit Hollum. Elke dag dus voetbaltraining in schone en droge voetbalkleding.

Vervoersservice:
  • In principe zijn de deelnemers (ouders/verzorgers) zelf verantwoordelijk voor vervoer naar en van Ameland.
  • Boottochten worden verzorgd door Wagenborg Passagiersdiensten BV. Uitgebreide informatie over tarieven, vertrek- en aankomsttijden is te vinden op www.wpd.nl
  • Vervoersservice: om het voor de deelnemers (ouders/verzorgers) gemakkelijker te maken is er de mogelijkheid gebruik te maken van de vervoersservice. Dit houdt in dat er zondagmiddag vanaf 14.45 uur begeleiding aanwezig zal zijn op de pier van Holwerd om deelnemer(s) vanaf daar te begeleiden op de boot (alleen begeleiding op de boot van 15.30 uur), Dit is inclusief vervoer vanaf de boot per auto/bus tot de verblijfsaccommodatie 'de Kuul' en retour. Dus ook begeleiding op de vrijdagboot van 17.30 uur richting Holwerd (verwachte aankomst is circa 18.15 uur). Kosten van deze vervoerservice: € 20.00 per persoon (boot/bus/auto). Wilt u gebruik maken van de vervoersservice dan dient u dit aan te geven op het aanmeldingsformulier.

Annuleringsverzekering:
De annuleringsverzekering vergoedt de totale kosten van het annuleren van een niet begonnen reis als gevolg van een onvoorziene bijzondere omstandigheid opgetreden tijdens de verzekeringsduur. Ook kent de annuleringsverzekering een vergoeding in geval van vertrekvertraging of het afbreken van een aangevangen reis.
De annuleringsverzekering biedt dekking als de annulering onder andere een gevolg is van:
  • overlijden of ernstige ziekte van deelnemer of naast familielid
  • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door deelnemer of 1 van de ouders/verzorgers
  • echtscheiding van de ouders/verzorgers
  • onvrijwillige werkeloosheid van 1 van de ouders/verzorgers na een vast dienstverband
In alle bovengenoemde maar ook andere gevallen dient u tijdig contact op te nemen met de organisatie.
De annuleringsverzekering moet direct bij de boeking of binnen 7 dagen daarna worden afgesloten.

NIEUWTJES

Meld je snel aan voor week 31 (week 30 = VOL) en beleef het mee!
Voetbalvakantiekamp.nl viert komende zomer haar 10-jarig jubileum op Waddeneiland Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp wordt georganiseerd door 3 oud-profs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Week 30 is vol maar in week 31 is er nog plek voor jou. Wil jij er in dit jubileumjaar bij zijn? Geef je dan op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
nieuws in verband met coronavirus
In verband met de aankondigingen op 24 juni over de versoepelingen per 1 juli aanstaande willen we u hierover graag informeren.

lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie