12de keer Voetbalvakantiekamp! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2022 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een kampeerboerderij, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken? Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je er alles over vertellen.


VOETBALAVONTUUR PUR SANG


Het is een geweldige ervaring, meegaan met onze voetbalvakantiekampen. Geniet van een sportief leerzaam en onvergetelijk verblijf op sporteiland Ameland. Gevuld met voetbal, verzorgd door oud-profvoetballers die je de fijne kneepjes van voetbal kunnen leren. De voetbalkampen worden gehouden in Hollum, een klein dorpje, gelegen op het meest westelijk deel van Ameland en omringd door prachtige natuurgebieden. Jij komt toch ook?

EXCLUSIVITEIT


Er bij zijn op 1 van onze voetbalkampen betekent voor alle deelnemers van 7 t/m 18 jaar vooral voetbalplezier op 1 van de mooiste plekjes in Nederland. Goede huisvesting, goed eten en werken met professionele trainers, begeleiders en oud-profvoetballers die jou als voetballer beter willen maken met oefeningen en partijvormen. Zij willen jou verder helpen met jouw ontwikkeling. Jij komt toch ook?  Reageer snel want VOL = VOL.

NIEUWTJES

Aanmelden voor voetbalkampen op Ameland kan binnenkort!!
Voetbalvakantiekamp.nl organiseert komende zomer voor de 12de keer voetbalkampen op Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp is opgezet door 3 oud-voetbalprofs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Het aanmeldingsformulier is bijna klaar zodat je je weer kunt aanmelden. Wil jij er (ook weer) bij zijn? Geef je dan binnenkort op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
aanscherping coronamaatregelen (update 21 juli)
Het aantal coronabesmettingen in Nederland stijgt en daarom komen er nieuwe maatregelen die invloed hebben op de organisatie van de voetbalkampen. Al het kader is, als de kampen beginnen, gevaccineerd maar dat is niet genoeg. Er komen waarschijnlijk nog meer maatregelen en ook moeten er diverse afspraken worden gemaakt tussen organisatie en deelnemers.
lees meer »
Voetbalvakantiekamp week 30 = VOL en voor week 31 alleen nog plaatsen over voor overdag en ochtenden
Op dit moment is het niet meer mogelijk om je op te geven voor het voetbalkamp in week 30. Wel zijn er nog een aantal plekken over voor week 31. Dat geldt alleen voor het ochtend- en dagkamp. Voor het voetbalkamp met overnachtingen kun je je dus niet meer aanmelden. Wacht dus niet te lang en geef je op!! 

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie