12de keer Voetbalvakantiekamp! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2022 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een kampeerboerderij, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken? Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je er alles over vertellen.


SPONSOREN


Natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van sponsoren om onze professionele voetbalkampen mogelijk te maken. Er komt meer bij kijken dan alleen een voetbal en dan is het prettig dat er sponsoren klaar staan die ons op weg helpen om iets moois neer te zetten. Zonder sponsoren is het haast onmogelijk, dus de aangeboden faciliteiten van diverse sponsoren worden zeer op prijs gesteld. Bedankt sponsoren!

NIEUWTJES

1e week voetbalvakantiekamp VOL. Alleen nog aanmeldingen mogelijk voor week 2.
 
Aanmelden voor voetbalkampen op Ameland.
Voetbalvakantiekamp.nl organiseert komende zomer voor de 12de keer voetbalkampen op Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp is opgezet door 3 oud-voetbalprofs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Het aanmeldingsformulier is klaar, je kunt je dus weer gewoon aanmelden. Wil jij er (ook weer) bij zijn? Geef je dan op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie