Voetbalvakantiekamp.nl 10 jaar! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2020 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 10e keer voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


nieuws in verband met coronavirus

Leeuwarden, 24 juni 2020

Betreft: update coronavirus COVID-19

Beste (ouders) van deelnemers,

Nog een maand en dan start het eerste voetbalkamp op het mooie Ameland. Hoewel het dit jaar, door alle maatregelen vanwege het coronavirus, anders zal zijn dan anders kijken we enorm uit naar komende zomer. 

De  aanmeldingen voor de voetbalkampen lopen inmiddels goed. Voor de 1e week zijn er ruim 50 inschrijvingen en ook de 2e week begint te lopen. En dat is mooi want dit jaar vieren we 10 jaar voetbalvakantiekamp.nl  Voor iedere deelnemer hebben we bovendien een leuke surprise.

Zoals gezegd zullen we ons zoveel als mogelijk houden aan de richtlijnen van de RIVM  en NOC-NSF en werken we volgens het protocol www.wegaanopzomerkamp.nl Dit houdt in dat we in vergelijking met voorgaande jaren enkele zaken moeten aanpassen zoals de ontvangst op maandagochtend. De meeste aanpassingen gelden overigens voor de deelnemers met overnachting. Geen vervoer op de zondagmiddag met de Cambuur spelersbus van Leeuwarden naar Holwerd maar gebracht worden door je ouders of met eigen vervoer naar de pier komen in Holwerd. Wilt u meer weten? Nog even geduld s.v.p.  Alle deelnemers ontvangen 1 tot 2 weken een mail van ons met alle relevante informatie. 

Tot gauw.==============================================

Leeuwarden, 31 mei 2020

Betreft: update coronavirus COVID-19

Beste (ouders van) deelnemers,

Onlangs heeft de overheid enkele versoepelingen doorgevoerd en dat is goed nieuws voor onze voetbalkampen op Ameland. Vanaf 1 juli is het voor alle voetbalclubs in Nederland weer toegestaan om gebruik te maken van de sportkantines. Zodoende is er bij slecht weer een veilig onderkomen gecreeerd voor deelnemers en leiding. Ook zijn de beperkingen op het veld voor deelnemers verder versoepeld. Met andere woorden, blijf je inschrijven, de voetbalkampen gaan 'gewoon' door, hetzij met enkele aanpassingen/beperkingen. 

Deelnemers van 12 jaar en jonger tijdens het kamp
Voor deze groep gelden er geen beperkingen.

Deelnemers van 13 jaar en ouder tijdens het dagkamp
Voor deze groep gelden geen beperkingen meer op het voetbalveld maar buiten het veld zal de afstand van 1,5 meter wel moeten worden aanhouden. Dus ook in de kantine tijdens lunchpauzes.

Deelnemers van 13 jaar en ouder tijdens het overnachtingskamp
Zelfde als dagkamp maar met de volgende aanvullingen. Op de slaapkamers slapen minder personen en houden ze de afstand verder in acht tijdens het ontbijt, de lunch, diner en avondprogramma.

Afhankelijk van de gevolgen van de genomen besluiten kan de overheid besluiten om verder te versoepelen maar ook om gedane versoepelingen weer terug te draaien.

Binnenkort komen we weer met een nieuwe update en zullen ook onze protocollen te lezen zijn op onze website!


===========================================

Leeuwarden, 13 april 2020

Betreft: informatiebrief voetbalvakantiekamp m.b.t. coronavirus COVID-19

 Beste (ouder(s) van) deelnemers en anderen,

Al geruime tijd heeft het coronavirus de wereld in zijn greep met alle gevolgen van dien. Vele maatregelen zijn/worden getroffen om dit virus een halt toe te roepen wat uiteindelijk ook zal lukken. Het is zoals altijd een kwestie van tijd. Wat we in deze tijd zoeken is duidelijkheid en we hopen met deze informatiebrief meer duidelijkheid te kunnen geven. Met name op de vragen: gaan de voetbalkampen deze zomer wel door en is het wel veilig om mijn kind op te geven? En wat als ik toch wil annuleren? Allemaal heel terechte vragen. Wij gaan proberen u hiermee te helpen en dus schrijven we het volgende.

Wij, de organisatoren van voetbalvakantiekamp.nl, gaan er nog steeds van uit dat de voetbalkampen doorgaan maar zullen geen enkel risico nemen als het om de gezondheid gaat van medewerkers en/of deelnemers en zullen altijd de adviezen opvolgen van het RIVM. Eind april zal het RIVM met een nieuwe update komen over de te nemen maatregelen. Deze wachten we geduldig af.

Mogelijke redenen voor het wel/niet doorgaan van de kampen:

1)      door richtlijnen RIVM op te volgen, die bijvoorbeeld uitsluiten dat groepen bij elkaar komen.

2)      omdat er te weinig deelnemers zijn. Onder de 35 personen heeft het geen zin om een voetbalkamp te organiseren omdat de leeftijden te ver uit elkaar liggen en dat de kwaliteit met deze aantallen niet ten goede komt.

Wij stellen het volgende voor: laten we even afwachten met welke richtlijnen het RIVM de komende tijd komt. Ondertussen kan iedereen zich gewoon opgeven (of heeft dat al gedaan) maar sluit voor de zekerheid bij ons een annuleringsverzekering af (kosten bedragen € 20,00). Wij op onze beurt verruimen dit jaar onze voorwaarden aangaande de annuleringsverzekering wat neerkomt op het feit dat je al je geld terug krijgt wanneer je voor 1 juli annuleert, wat de reden ook mag zijn. Indien wij het af moeten zeggen om genoemde redenen hierboven krijg je sowieso ook al je geld terug.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen e.e.a. ook communiceren op onze website. Wij wensen iedereen verder het beste toe in deze moeilijke tijd.

Vriendelijke groet,

Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman                                                                voetbalvakantiekamp.nl

 

» Berichtenarchief

NIEUWTJES

Meld je snel aan voor week 31 (week 30 = VOL) en beleef het mee!
Voetbalvakantiekamp.nl viert komende zomer haar 10-jarig jubileum op Waddeneiland Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp wordt georganiseerd door 3 oud-profs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Week 30 is vol maar in week 31 is er nog plek voor jou. Wil jij er in dit jubileumjaar bij zijn? Geef je dan op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
nieuws in verband met coronavirus
In verband met de aankondigingen op 24 juni over de versoepelingen per 1 juli aanstaande willen we u hierover graag informeren.

lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie