Voetbalvakantiekamp.nl 10 jaar! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2020 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 10e keer voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


nieuws in verband met coronavirus


Leeuwarden, 13 april 2020

Betreft: informatiebrief voetbalvakantiekamp m.b.t. coronavirus COVID-19

 

Beste (ouder(s) van) deelnemers en anderen,

Al geruime tijd heeft het coronavirus de wereld in zijn greep met alle gevolgen van dien. Vele maatregelen zijn/worden getroffen om dit virus een halt toe te roepen wat uiteindelijk ook zal lukken. Het is zoals altijd een kwestie van tijd. Wat we in deze tijd zoeken is duidelijkheid en we hopen met deze informatiebrief meer duidelijkheid te kunnen geven. Met name op de vragen: gaan de voetbalkampen deze zomer wel door en is het wel veilig om mijn kind op te geven? En wat als ik toch wil annuleren? Allemaal heel terechte vragen. Wij gaan proberen u hiermee te helpen en dus schrijven we het volgende.

Wij, de organisatoren van voetbalvakantiekamp.nl, gaan er nog steeds van uit dat de voetbalkampen doorgaan maar zullen geen enkel risico nemen als het om de gezondheid gaat van medewerkers en/of deelnemers en zullen altijd de adviezen opvolgen van het RIVM. Eind april zal het RIVM met een nieuwe update komen over de te nemen maatregelen. Deze wachten we geduldig af.

Mogelijke redenen voor het wel/niet doorgaan van de kampen:

1)      door richtlijnen RIVM op te volgen, die bijvoorbeeld uitsluiten dat groepen bij elkaar komen.

2)      omdat er te weinig deelnemers zijn. Onder de 35 personen heeft het geen zin om een voetbalkamp te organiseren omdat de leeftijden te ver uit elkaar liggen en dat de kwaliteit met deze aantallen niet ten goede komt.

Wij stellen het volgende voor: laten we even afwachten met welke richtlijnen het RIVM de komende tijd komt. Ondertussen kan iedereen zich gewoon opgeven (of heeft dat al gedaan) maar sluit voor de zekerheid bij ons een annuleringsverzekering af (kosten bedragen € 20,00). Wij op onze beurt verruimen dit jaar onze voorwaarden aangaande de annuleringsverzekering wat neerkomt op het feit dat je al je geld terug krijgt wanneer je voor 1 juli annuleert, wat de reden ook mag zijn. Indien wij het af moeten zeggen om genoemde redenen hierboven krijg je sowieso ook al je geld terug.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen e.e.a. ook communiceren op onze website. Wij wensen iedereen verder het beste toe in deze moeilijke tijd.

Vriendelijke groet,

Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman                                                                voetbalvakantiekamp.nl

 

» Berichtenarchief

NIEUWTJES

nieuws in verband met coronavirus
In verband met het coronavirus willen we u graag informeren hoe wij hier mee omgaan.
lees meer »
Volg alle nieuwtjes over het voetbalvakantiekamp.nl op Facebook
Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je een connectie kunt maken met Cambuur voetbalvakantiekamp.

https://www.facebook.com/voetbalvakantiekamp

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie