14de keer Voetbalvakantiekamp! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2024 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 19 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een kampeerboerderij, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken? Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je er alles over vertellen.


aanscherping coronamaatregelen (update 21 juli 2021)

Wij volgen het protocol (vakantie)kampen voor kinderen en jongeren, kijk op www.wegaanopzomerkamp.nl  Download daar het protocol Samen op kamp in 2021 (versie 10 juli 2021). Dit is een algemeen maar goed protocol en ondergaat steeds een update. 

Naast de algemene maatregelen zijn er specifieke maatregelen (aandachtspunten) voor het voetbalkamp. Ook deze kunnen van tijd tot tijd veranderen. Het is dus goed om regelmatig deze berichten te lezen.


Aandachtspunten


Gezondheidscheck (zie bladzijde 5 protocol en download RIVM Gezondheidsscheck). Iedereen die op kamp wil moet alle vragen van de RIVM Gezondheidscheck met 'Nee' kunnen beantwoorden. Indien 1 van de vragen met JA is beantwoord mag de trainer/begeleider/deelnemer niet deelnemen aan het voetbalkamp. Je kunt de check vooraf (thuis, ouder(s)-deelnemer) en een check ter plekke (op voetbalcomplex, organisatie-deelnemer) dus zien als een randvoorwaarde om mee te kunnen op kamp.

Kiss&Ride. Om drukte op en rond het complex te spreiden willen we iedereen verzoeken om zoveel mogelijk gebruik te maken van het Kiss&Ride principe. Bij de jongste kinderen mogen ouders mee het complex op mits zij 1,5 meter afstand houden van andere volwassenen. Dit geldt ook bij de aanmelding/start van het kamp op zondagmiddag/maandagochtend (afhankelijk van het soort kamp). 

Zelftesten
Veel jonge mensen hebben geen of weinig klachten indien ze besmet zijn met het coronavirus. Met een zelftest kan een coronabesmetting eerder gevonden worden, juist als je nog geen klachten hebt. De uitslag van de zelftest is minder betrouwbaar dan een 'echte' test bij de GGD. Dit komt omdat het staafje minder diep in de neus gaat en omdat het niet gedaan wordt door een professional. Als de uitslag positief is dan heb je waarschijnlijk corona. In dat geval moet je je alnog laten testen door de GGD.
Gezien bovenstaande zijn wij van mening dat alle deelnemers zich voor en tijdens het voetbalkamp moeten laten testen (d.m.v. zelftesten). In totaal 3 keer. De eerste test is voorafgaand aan het voetbalkamp. Het liefst zo kort mogelijk voor aanvang van het kamp (een negatieve coronatest is circa 24 uur geldig) dus maximaal een dag van tevoren. Het resultaat/de uitslag neem je de 1e keer mee naar het kamp om aan te tonen dat je (naar alle waarschijnlijkheid) geen corona hebt. 
Zelftesten koop je bij de plaatselijke apotheek of supermarkt en kost voor 3 zelftesten rond de € 10,00.Meer info volgt spoedig!
» Berichtenarchief

NIEUWTJES

Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman stoppen met voetbalvakantiekamp.nl en geven stokje door aan Tjamme Valk
Wij, Jan, René en Rob hebben een punt gezet achter 13 jaar voetbalvakantiekamp.nl op Ameland. We kijken met heel veel plezier terug naar de afgelopen periode maar vonden het tijd om het stokje over te dragen aan een ander. Het was niet moeilijk een goede opvolger te vinden namelijk Tjamme Valk. Al vanaf de start van de voetbalkampen regelde Tjamme alle coaches, de kleding, diverse materialen etc. en is dus bekend met alle ins en outs. Wij willen alle trainers/coaches, begeleiders, deelnemers, ouders en natuurlijk ook alle sponsoren bedanken voor de (financiele) ondersteuning en wij wensen Tjamme, die inmiddels ook al op het mooie eiland woont, veel succes toe met de 14de editie van voetbalvakantiekamp.nl. Hartelijke groet van Jan, René en Rob.                                                      De website van voetbalvakantiekamp.nl blijft (voorlopig) bestaan en zal de komende dagen worden aangepast zodat iedereen zich tijdig kan inschrijven voor de komende zomer.Volg alle nieuwtjes over het voetbalvakantiekamp.nl op Facebook
Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je een connectie kunt maken met voetbalvakantiekamp.nl

https://www.facebook.com/voetbalvakantiekamp

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie