13de keer Voetbalvakantiekamp! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2023 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 19 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een kampeerboerderij, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken? Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je er alles over vertellen.


aanscherping coronamaatregelen (update 21 juli 2021)

Wij volgen het protocol (vakantie)kampen voor kinderen en jongeren, kijk op www.wegaanopzomerkamp.nl  Download daar het protocol Samen op kamp in 2021 (versie 10 juli 2021). Dit is een algemeen maar goed protocol en ondergaat steeds een update. 

Naast de algemene maatregelen zijn er specifieke maatregelen (aandachtspunten) voor het voetbalkamp. Ook deze kunnen van tijd tot tijd veranderen. Het is dus goed om regelmatig deze berichten te lezen.


Aandachtspunten


Gezondheidscheck (zie bladzijde 5 protocol en download RIVM Gezondheidsscheck). Iedereen die op kamp wil moet alle vragen van de RIVM Gezondheidscheck met 'Nee' kunnen beantwoorden. Indien 1 van de vragen met JA is beantwoord mag de trainer/begeleider/deelnemer niet deelnemen aan het voetbalkamp. Je kunt de check vooraf (thuis, ouder(s)-deelnemer) en een check ter plekke (op voetbalcomplex, organisatie-deelnemer) dus zien als een randvoorwaarde om mee te kunnen op kamp.

Kiss&Ride. Om drukte op en rond het complex te spreiden willen we iedereen verzoeken om zoveel mogelijk gebruik te maken van het Kiss&Ride principe. Bij de jongste kinderen mogen ouders mee het complex op mits zij 1,5 meter afstand houden van andere volwassenen. Dit geldt ook bij de aanmelding/start van het kamp op zondagmiddag/maandagochtend (afhankelijk van het soort kamp). 

Zelftesten
Veel jonge mensen hebben geen of weinig klachten indien ze besmet zijn met het coronavirus. Met een zelftest kan een coronabesmetting eerder gevonden worden, juist als je nog geen klachten hebt. De uitslag van de zelftest is minder betrouwbaar dan een 'echte' test bij de GGD. Dit komt omdat het staafje minder diep in de neus gaat en omdat het niet gedaan wordt door een professional. Als de uitslag positief is dan heb je waarschijnlijk corona. In dat geval moet je je alnog laten testen door de GGD.
Gezien bovenstaande zijn wij van mening dat alle deelnemers zich voor en tijdens het voetbalkamp moeten laten testen (d.m.v. zelftesten). In totaal 3 keer. De eerste test is voorafgaand aan het voetbalkamp. Het liefst zo kort mogelijk voor aanvang van het kamp (een negatieve coronatest is circa 24 uur geldig) dus maximaal een dag van tevoren. Het resultaat/de uitslag neem je de 1e keer mee naar het kamp om aan te tonen dat je (naar alle waarschijnlijkheid) geen corona hebt. 
Zelftesten koop je bij de plaatselijke apotheek of supermarkt en kost voor 3 zelftesten rond de € 10,00.Meer info volgt spoedig!
» Berichtenarchief

NIEUWTJES

Aanmelden voor voetbalkampen op Ameland.
Voetbalvakantiekamp.nl organiseert komende zomer voor de 13de keer voetbalkampen op Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp is opgezet door 3 oud-voetbalprofs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Het aanmeldingsformulier is klaar, je kunt je dus weer gewoon aanmelden. Wil jij er (ook weer) bij zijn? Geef je dan op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
aanscherping coronamaatregelen (update 21 juli 2021)
Het aantal coronabesmettingen in Nederland stijgt en daarom komen er nieuwe maatregelen die invloed hebben op de organisatie van de voetbalkampen. Al het kader is, als de kampen beginnen, gevaccineerd maar dat is niet genoeg. Er komen waarschijnlijk nog meer maatregelen en ook moeten er diverse afspraken worden gemaakt tussen organisatie en deelnemers.
lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie