11de keer Voetbalvakantiekamp! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2021 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een kampeerboerderij, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken? Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je er alles over vertellen.


JAN BRUIN


Jan Bruin (Hollum, 30 september 1969) is een voormalig Nederlands profvoetballer. Bruin debuteerde in het betaalde voetbal in het seizoen 1991/1992 voor SC Cambuur-Leeuwarden. Bruin speelde tot en met 1995 voor Cambuur, waarvan twee jaar in de Eredivisie. Bruin vervolgde zijn carrière bij FC Zwolle, waar hij ruim twee jaar speelde. Via FC Volendam keerde hij weer terug bij Cambuur, waar hij vervolgens nog vijf jaar in de aanval stond. Na die periode bij Cambuur tekende hij in 2005 bij Stormvogels Telstar. Bij Stormvogels Telstar liet hij zien het scoren nog niet verleerd te zijn. Bruin zou na het seizoen 2006/2007 stoppen, maar in april 2007 kwam Bruin op dat voornemen terug, mede omdat hij op dat moment al 16 keer trefzeker was geweest. Hij tekende een jaar bij tot de zomer van 2008 en stopte hierna met het spelen van betaald voetbal.
Bruin is afkomstig van Ameland. Hij staat bekend om zijn openheid en de positieve manier waarop hij supporters benaderde. Liefhebbers waren dol op het speciale loopje van Bruin, dat hij jarenlang na ieder doelpunt uitvoerde: met lange passen en draaiend met gestrekte armen naar zijn supporters.
Bruin is vanaf het seizoen 2008/2009 tot 2010/2011 actief geweest als commercieel medewerker, jeugdtrainer en spitsentrainer van de eerste selectie en voetballer van sc Amelandia. Dit lopende seizoen is Jan Bruin assistent trainer van de eerste selectie van SC Cambuur en hoofdtrainer van eerste klasser vv Bergum.

NIEUWTJES

Aanmelden voor voetbalkampen op Ameland
Voetbalvakantiekamp.nl organiseert komende zomer voor de 11de keer voetbalkampen op Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp is opgezet door 3 oud-voetbalprofs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Het aanmeldingsformulier is bijna klaar zodat je je weer kunt aanmelden. Wil jij er (ook weer) bij zijn? Geef je dan binnenkort op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
nieuws in verband met coronavirus
In verband met de aankondigingen op 24 juni over de versoepelingen per 1 juli aanstaande willen we u hierover graag informeren.

lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie