13de keer Voetbalvakantiekamp! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2023 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 19 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een kampeerboerderij, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken? Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je er alles over vertellen.


René van Rijswijk


René van Rijswijk (Rotterdam, 3 januari 1971) is een voormalig Nederlands profvoetballer. Van Rijswijk begon pas op zijn zestiende met voetballen bij vv Puttershoek, waar hij vijf jaar speelde. Na nog een jaar bij SVW te hebben gespeeld, brak hij definitief door als rechtsbuiten bij RKC Waalwijk in het seizoen 1993/1994. Gedurende zijn carrière speelde hij 314 competitiewedstrijden in het betaald voetbal, waarin hij 31 doelpunten scoorde. Behalve voor RKC Waalwijk kwam hij tevens 6 seizoenen uit voor Cambuur Leeuwarden en 5 seizoenen voor N.E.C..

Tegenwoordig is van Rijswijk druk met 'Van Rijswijk Projects in Sports'; het organiseren van sportclinics en het neerzetten van evenementen gerelateerd aan sport. Passende oplossingen voor activiteiten met sport als bindingsmiddel. Van Rijswijk gelooft in de kracht van sport en zet deze in voor diverse doeleinden waaronder maatschappelijke projecten. Zijn ervaring en netwerk in de sportwereld zijn een welkome aanvulling op de organisatie van sportieve evenementen in binnen- en buitenland. René van Rijswijk organiseerde reeds evenementen voor SC Cambuur en coachte het team van de Falkland eilanden tijdens de Island Games in 2009. Ook het geven van clinics aldaar behoorde tot de werkzaamheden. Van Rijswijk is trainer van de twee Leeuwarder dames elftallen voor de Dutch Homeless Cup. Tevens is hij fancoach en bij Cambuur is hij verantwoordelijk voor alle maatschappelijke projecten. Naast de bovengenoemde maatschappelijke activiteiten is van Rijswijk sinds seizoen '09/'10 speler bij SC Amelandia.

NIEUWTJES

Aanmelden voor voetbalkampen op Ameland.
Voetbalvakantiekamp.nl organiseert komende zomer voor de 13de keer voetbalkampen op Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp is opgezet door 3 oud-voetbalprofs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Het aanmeldingsformulier is klaar, je kunt je dus weer gewoon aanmelden. Wil jij er (ook weer) bij zijn? Geef je dan op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
aanscherping coronamaatregelen (update 21 juli 2021)
Het aantal coronabesmettingen in Nederland stijgt en daarom komen er nieuwe maatregelen die invloed hebben op de organisatie van de voetbalkampen. Al het kader is, als de kampen beginnen, gevaccineerd maar dat is niet genoeg. Er komen waarschijnlijk nog meer maatregelen en ook moeten er diverse afspraken worden gemaakt tussen organisatie en deelnemers.
lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie