Voetbalvakantiekamp.nl 10 jaar! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2020 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voor de 10e keer voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken?  Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je alles vertellen. Schrijf je snel in!


René van Rijswijk


René van Rijswijk (Rotterdam, 3 januari 1971) is een voormalig Nederlands profvoetballer. Van Rijswijk begon pas op zijn zestiende met voetballen bij vv Puttershoek, waar hij vijf jaar speelde. Na nog een jaar bij SVW te hebben gespeeld, brak hij definitief door als rechtsbuiten bij RKC Waalwijk in het seizoen 1993/1994. Gedurende zijn carrière speelde hij 314 competitiewedstrijden in het betaald voetbal, waarin hij 31 doelpunten scoorde. Behalve voor RKC Waalwijk kwam hij tevens 6 seizoenen uit voor Cambuur Leeuwarden en 5 seizoenen voor N.E.C..

Tegenwoordig is van Rijswijk druk met 'Van Rijswijk Projects in Sports'; het organiseren van sportclinics en het neerzetten van evenementen gerelateerd aan sport. Passende oplossingen voor activiteiten met sport als bindingsmiddel. Van Rijswijk gelooft in de kracht van sport en zet deze in voor diverse doeleinden waaronder maatschappelijke projecten. Zijn ervaring en netwerk in de sportwereld zijn een welkome aanvulling op de organisatie van sportieve evenementen in binnen- en buitenland. René van Rijswijk organiseerde reeds evenementen voor SC Cambuur en coachte het team van de Falkland eilanden tijdens de Island Games in 2009. Ook het geven van clinics aldaar behoorde tot de werkzaamheden. Van Rijswijk is trainer van de twee Leeuwarder dames elftallen voor de Dutch Homeless Cup. Tevens is hij fancoach en bij Cambuur is hij verantwoordelijk voor alle maatschappelijke projecten. Naast de bovengenoemde maatschappelijke activiteiten is van Rijswijk sinds seizoen '09/'10 speler bij SC Amelandia.

NIEUWTJES

Meld je snel aan voor week 31 (week 30 = VOL) en beleef het mee!
Voetbalvakantiekamp.nl viert komende zomer haar 10-jarig jubileum op Waddeneiland Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp wordt georganiseerd door 3 oud-profs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Week 30 is vol maar in week 31 is er nog plek voor jou. Wil jij er in dit jubileumjaar bij zijn? Geef je dan op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
nieuws in verband met coronavirus
In verband met de aankondigingen op 24 juni over de versoepelingen per 1 juli aanstaande willen we u hierover graag informeren.

lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie