13de keer Voetbalvakantiekamp! JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ?


In de zomer van 2023 (week 30 en 31) organiseert voetbalvakantiekamp.nl voetbalkampen voor kinderen van 7 t/m 19 jaar.

Ben jij dol op voetballen maar hou je ook van spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een kampeerboerderij, branding kajakken, strandzeilen en nieuwe vrienden maken? Dan is meegaan met onze voetbalvakantiekampen zeker iets voor jou! Laat ons weten of je mee wilt of als je meer informatie wilt hebben. Wij kunnen je er alles over vertellen.


Rob Kleefman


Rob Kleefman (Leeuwarden, 13 november 1961), speelde van zijn 7e tot  zijn 18e bij de amateurs van c.v.v. Blauw-wit '34, daarna 4 seizoenen (1980 tot 1984) voor BVO Cambuur Leeuwarden en daarna voor top-amateurclubs zoals c.v.v. Blauw-wit ’34 en v.v. Leeuwarden.

In 1992 studeerde hij af in Toegepaste Vrijetijdswetenschappen, waarvan het laatste jaar in Amerika. Rob werd daar tijdens zijn studie assistent-coach van het damesteam van Michigan State University. Dit was ook de tijd dat hij in de zomermaanden werkte voor diverse voetbalorganisaties zoals Britannia Soccer, Two Rivers Soccer California en Midwest Soccer Academy. Bij laatstgenoemde organisatie werkte hij samen met Rene Meulensteen, jarenlang de techniek- en veldtrainer van Manchester United. In 1994 was hij mede-oprichter van Inter Soccer, een voetbalschool in Asheville, North Carolina (USA). In 1997, na 4 succesvolle jaren, was het even genoeg en verbleef Rob voornamelijk in Nederland waar hij met name werkte in de sportbranche (IJsstadion Thialf Heerenveen, BVO Cambuur Leeuwarden, BurgGolf St. Nicolaasga, Golfbaan-kasteel Engelenburg en de Leeuwarder Golfclub de Groene Ster).

Rob Kleefman is in het bezit van het diploma Trainer Coach I. Naast eerder genoemde werkzaamheden was hij hoofdtrainer van enkele voetbalclubs zoals v.v. Heerenveen, Wykels Hallum , Warga en Zeerobben. Tussendoor, in de zomer van 2006, ging hij weer een maand naar Amerika, waar hij als Director of Camps werkte voor de Dutch Soccer Academy in de staat Main.

Op 1 november 2010 is hij voor zichzelf begonnen onder de naam Rob Kleefman Sports & Business en doet hij projecten op het gebied van sport, welzijn en recreatie. Zomers organiseert hij voetbalkampen met andere oud-profs van Cambuur Leeuwarden te weten Jan Bruin en Rene van Rijswijk. Ook werkte hij enkele zomers voor ProCamp. 

In september 2011 vertrok Rob naar Noord-Holland om bedrijfsleider te worden van IJsbaan Haarlem waar hij naast deze fulltime baan nog assistent-trainer werd van hoofdtrainer Phuong Nguyen bij 5e klasser vv Berdos uit Bergen. Met succes, vv Berdos is dat seizoen gepromoveerd naar de 4e klasse en heeft zich het seizoen erna keurig gehandhaafd. In het seizoen 2013-2014 kreeg Rob samen met Phuong de technische leiding over de 1e selectie van zondag 1e klasser AFC'34 uit Alkmaar. Succes volgde aanvankelijk met een promotie naar de zondag hoofdklasse A. Helaas van korte duur want het afgelopen seizoen degradeerde de club weer naar de 1e klasse.

Per 1 januari 2015 is Rob Kleefman benoemd tot directeur van de IJsbaan Haarlem maar blijft hij ook werken aan zijn andere passie en dat zijn de voetbalkampen op Ameland.

NIEUWTJES

Aanmelden voor voetbalkampen op Ameland.
Voetbalvakantiekamp.nl organiseert komende zomer voor de 13de keer voetbalkampen op Ameland. Dit in samenwerking met sportclub Cambuur. Het kamp is opgezet door 3 oud-voetbalprofs: Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Het aanmeldingsformulier is klaar, je kunt je dus weer gewoon aanmelden. Wil jij er (ook weer) bij zijn? Geef je dan op via www.voetbalvakantiekamp.nl. Voor sfeervideo's en foto's kijk je op onze facebookpagina www.facebook.com/voetbalvakantiekamp
aanscherping coronamaatregelen (update 21 juli 2021)
Het aantal coronabesmettingen in Nederland stijgt en daarom komen er nieuwe maatregelen die invloed hebben op de organisatie van de voetbalkampen. Al het kader is, als de kampen beginnen, gevaccineerd maar dat is niet genoeg. Er komen waarschijnlijk nog meer maatregelen en ook moeten er diverse afspraken worden gemaakt tussen organisatie en deelnemers.
lees meer »

DE SPONSOREN

klik op de logo's voor meer informatie